Poslovno-stanovanjski objekt v Krmelju

Predstavitev Krmelj se nahaja v ozki dolini potoka Hinje v vzhodnem delu Mirenske doline. Gre za gručasto urbanizirano naselje znotraj Občine Sevnica. Naselje se razteza ob cesti, ki vodi preko Brunka v Radeče in naprej proti Celju, na jugu pa ga s Sevnico povezuje cesta, ki se vije po dolini reke Mirne.

Lokacija V kraju smo zgradili stanovanjsko-poslovni objekt, namenjen takojšnji vselitvi. V objektu se nahaja 12 stanovanj v dveh etažah in 4 lokali. Objekt je sodobno opremljen in narejen po najnovejših standardih gradnje. Stanovanja so prodana, na voljo sta še 2 poslovna prostora, ki ju nudimo v najem ali za prodajo. Ob objektu so skupna parkirišča, v pritličju sta pošta in frizerski salon. Naslov stavbe je Krmelj 21A.Poslovni prostor je skupne površine 88,44 m². Nahaja se v pritličju. Notranja razporeditev prostorov je prilagojena za poslovanje banke. Stene so suhomontažne, kar omogoča nadaljne spremembe tlorisa.

Prodajna cena brez DDV: 70.000,00 €

Fotogalerija lokala:

Poslovni prostor je skupne površine 35,07 m². Nahaja se v pritličju. Notranja razporeditev prostorov je prilagojena za kavarno. Ob zunanjem robu lokala je skupna terasa, notranje inštalacije so pripravljene za priključitev točilnega pulta.

Prodajna cena brez DDV: 25.000,00 €

Fotogalerija lokala: