Poslovno-stanovanjski objekt Trobentica v Brežicah

POSLOVNI PROSTORI - Na voljo za prodajo ali najem so poslovni prostori

Predstavitev Stanovanjski objekt Trobentica leži v centru Brežic in že na prvi pogled deluje kot novodoben objekt, ki je dizajniran in zgrajen po najnovejših standardih. Osnovna stavba je razčlenjena na več manjših enot, ki vizualno delujejo kot razgiban objekt in ne kot kompakten blok. Z domiselno arhitekturo objekta so bila zasnovana zajetja v obliki črke U, kjer so urejena dvorišča, ki zagotavljajo dovolj intime in prostor za druženje.

Okolica objekta je skrbno urejena, saj se izmenjujejo zasajene površine in urejena parkirišča, ki nudijo dovolj prostora tudi za občasne goste. Druženju so namenjene zelene cone v prijetni senci. Okoli Trobentice so urejene tudi sprehajalne poti.

Objekt ima osem premišljeno pozicioniranih vhodov, do katerih vodijo urejene poti. Povsod so urejene klančine za invalide, prav tako so s poglobljenimi robniki urejeni tudi vsi dostopi na pločnike. Dovoz do objekta in parkirnih prostorov je urejen iz obnovljene Hrastinske poti.

V večjem delu pritličja se nahajajo lokali z različnimi dejavnostmi, ostali del pa obsegajo 8 stanovanj prilagojenih funkcionalno oviranim osebam in skupni prostori (stopnišča, hodniki, čistila, shrambe, kolesarnice, niše za vodenje instalacij). Vhod v lokale je direkten s terena, stanovanja pa so dostopna preko skupnih hodnikov in stopnišč.

V nadstropju in mansardi se nahaja 67 stanovanj različnih tipov (garsonjere, enosobna, enoinpolsobna, dvosobna in trosobna stanovanja) in pripadajoči skupni prostori. Vsako stanovanje ima izhod v zunanji prostor, in sicer v atrij ali loggio. Vsa stanovanja in lokali imajo svoje števno mesto za hladno in toplo vodo ter elektriko. V kleti objekta se nahajajo parkirišča za stanovalce, shrambe in kolesarnice za stanovalce, tehnični prostori, ter kotlovnica z zunanjim in notranjim dostopom. Dovoz v garažo je urejen z rampo na severnem delu objekta. Dostop do shramb je urejen s pomočjo notranjih stopnišč, ki povezujejo vse etaže.

ENERGETSKA IZKAZNICA TROBENTICALokacija Poslovno stanovanjski objekt "Trobentica" se nahaja v centru Brežic med Hrastinsko potjo, Aškerčevo in Trdinovo ulico. Razprostira se v horizontalno smer ob Hrastinski poti, s katere so urejeni dovozi na parkirišča oz. dostopi do objekta.

Vsi poslovni prostori imajo poleg glavnega prostora še skladišče, sanitarije in prostor za čistila. Vsaka enota ima svoja števna mesta za vodovod, ogrevanje in elektriko. Prostori so opremljeni z optičnim kablom. Talna obloga je keramična, spuščeni stropovi so rasterski. Večje enote imajo tudi poseben vhod za zaposlene.

Poleg nakupa nudimo tudi možnost najema.

Prostor Površina Cena brez DDV PDF
L6 51 m² 68.850 €
L14 153 m² 198.900 €


Poslovni prostor L6

Poslovni prostor L14