NOVICE

 

Stanovanja v Krškem so prodana. Na voljo je poslovni prostor v Krškem za najem. Več informacij tule: www.sl-inzeniring.si/najem_nepremicnin_poslovni-objekt-SL.htmlNa voljo je še eno trosobno stanovanje v Krškem na Vidmu, ter poslovni prostori v Krškem in na Obrežju.

Prodaja v Krmelju je zaključena. Na voljo je še eno stanovanje v Krškem na Vidmu, ter poslovni prostori v Krškem in v Brežicah.

V Krškem na Vidmu je na voljo še zadnje stanovanje. Več informacij...V Krškem na Vidmu nad trgovino Spar sta na voljo za prodajo še dve trosobni stanovanji. Več informacij tule: www.sl-inzeniring.si/prodaja_nepremicnin_stanovanj_spo-videm.htmlStanovanja v Brežicah so prodana. Na voljo so še stanovanja v Krškem, oz. poslovni prostori v Brežicah, Krmelju in Obrežju.Družinsko podjetje vstopamo v leto 2018 z novimi posli in poslovnimi cilji. Na voljo za nakup so nova stanovanja na VIdmu v Krškem, dve manjši stanovanji v Brežicah, poslovni prostori v Brežicah, Krmelju in na Obrežju. Prav tako sprejemamo nova naročila za novogradnje ali prenove stavb, od načrtovanja do izvedbe. Pokličite na 07 490 22 60 ali pišite preko obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Stanovanjsko poslovni objekt Videm

Stanovanjsko poslovni objekt Videm je zaključen. Stanovanja so že vseljiva. Pokličite 07 490 22 60 in se dogovorite za ogled.
www.sl-inzeniring.si/prodaja_nepremicnin_stanovanj_spo-videm.htmlNajem pisarn ali predavalnice

V poslovni stavbi SL-inženiring na naslovu MDB 2a, Leskovec pri Krškem je možen najem pisarn ali predavalnice. www.sl-inzeniring.si/prodaja-nepremicnin-sl-inzeniring-krsko.htmlProdaja nepremičnin - Krško Videm

Nad trgovino SPAR v Krškem na Vidmu poteka gradnja in prodaja novih stanovanj, katerih investitor in prodajalec je SL-inženiring Boršt d.o.o., ki je letos praznoval 25. obletnico poslovanja.

Na voljo bo 17 stanovanj v površini od 71,35m2 (dvo sobno) do 134,63m2 (tro in pol sobno) v treh etažah, vključno s kletnimi parkirnimi mesti. V stavbi je urejeno dvigalo, stanovanja v 1.nadstropju so naprodaj skupaj s terasami, v nadstropjih so balkoni oz. lože, vsaki enoti pripada tudi kletna shramba. Cene stanovanj se gibljejo od 92.825,53 € do 175.787,47 € (z DDV).

Vsako stanovanje ima svoja merilna mesta za vodovod, ogrevanje in elektriko. Ogrevanje je urejeno preko skupne kotlovnice na plin. Fasadni ovoj stavbe je v debelini 16cm, streha je v minimalnem naklonu, debelina izolacije je 20cm. Pripravljene so napeljave za klimatske naprave, optični in kabelski priključek. Talne obloge bodo keramične ali parket, kopalnice bodo opremljene s sanitarno opremo. Okenski okvirji so iz PVC, zasteklitev je trojna, z žaluzijami na ročni pogon.

Prodajni postopek že poteka.

Objekt bo dokončan in vseljiv od aprila 2017. Podatki o prodaji so na voljo na www.sl-inzeniring.si oz. na 07 490 22 60.