NOVICE

 
Stanovanjsko poslovni objekt Videm

Stanovanjsko poslovni objekt Videm je zaključen. Stanovanja so že vseljiva. Pokličite 07 490 22 60 in se dogovorite za ogled.
www.sl-inzeniring.si/prodaja_nepremicnin_stanovanj_spo-videm.htmlNajem pisarn ali predavalnice

V poslovni stavbi SL-inženiring na naslovu MDB 2a, Leskovec pri Krškem je možen najem pisarn ali predavalnice. www.sl-inzeniring.si/prodaja-nepremicnin-sl-inzeniring-krsko.htmlProdaja nepremičnin - Krško Videm

Nad trgovino SPAR v Krškem na Vidmu poteka gradnja in prodaja novih stanovanj, katerih investitor in prodajalec je SL-inženiring Boršt d.o.o., ki je letos praznoval 25. obletnico poslovanja.

Na voljo bo 17 stanovanj v površini od 71,35m2 (dvo sobno) do 134,63m2 (tro in pol sobno) v treh etažah, vključno s kletnimi parkirnimi mesti. V stavbi je urejeno dvigalo, stanovanja v 1.nadstropju so naprodaj skupaj s terasami, v nadstropjih so balkoni oz. lože, vsaki enoti pripada tudi kletna shramba. Cene stanovanj se gibljejo od 92.825,53 € do 175.787,47 € (z DDV).

Vsako stanovanje ima svoja merilna mesta za vodovod, ogrevanje in elektriko. Ogrevanje je urejeno preko skupne kotlovnice na plin. Fasadni ovoj stavbe je v debelini 16cm, streha je v minimalnem naklonu, debelina izolacije je 20cm. Pripravljene so napeljave za klimatske naprave, optični in kabelski priključek. Talne obloge bodo keramične ali parket, kopalnice bodo opremljene s sanitarno opremo. Okenski okvirji so iz PVC, zasteklitev je trojna, z žaluzijami na ročni pogon.

Prodajni postopek že poteka.

Objekt bo dokončan in vseljiv od aprila 2017. Podatki o prodaji so na voljo na www.sl-inzeniring.si oz. na 07 490 22 60.

Prodaja nepremičnin

10% na nakup poslovnih prostorov

Nova cena gostinskega lokala v Krmelju. V prijetnem ambientu, le korak od vseh pomebnih lokacij v Brežicah je oddaljeno naselje Trobentica. Na voljo je še nekaj prostih stanovanj. .

Prodaja nepremičnin

V Trobentici na voljo še nekaj stanovanj

V prijetnem ambientu, le korak od vseh pomebnih lokacij je oddaljeno naselje Trobentica. Na voljo še nekaj stanovanj.

več >>

Prodaja nepremičnin

V Krmelju prosto samo še stanovanje in lokal

V PSO Krmelj prost samo še lokal v pritličju.

več >>